Kozijnen

Welk type kozijn past bij u?

Kozijnen - Hendrikshof,Westkapelle, Walcheren

Hoe bent u aan Janse Geveltechniek bv gekomen
Via een collega van mijn man hoorden we van het bedrijf. Hij gaf aan dat we daar eens moesten gaan informeren. De verbouwing bij ons was natuurlijk anders als bij een standaard woning. We hebben toen eerst de website goed bekeken en aan de hand daarvan een afspraak gemaakt. Overigens zijn we ook nog bij andere bedrijven geweest. Maar onze keuze is op Janse Geveltechniek bv gevallen.

Hoe vond u het advies wat u kreeg gedurende de periode totdat u tot de uiteindelijke koop bent overgegaan?
Het advies was fantastisch. Met Conny hadden we meteen een goede klik. De gesprekken in de showroom verliepen goed en onze wensen werden besproken en waar nodig aangepast of aangevuld. Het advies was duidelijk, zaken die we beter niet konden doen werden ook gezegd.

Bent u tevreden over het eindresultaat?
Ja het eindresultaat is zoals we het in gedachten hadden. Omdat we een oude boerenschuur moesten verbouwen naar modern ingerichte studio's is dit anders als standaard. Het oude uiterlijk moest er toch een beetje in blijven. Met deze houtnerf structuur en de rechte lasnaden vinden wij dat goed gelukt. Ook de hardstenen dorpels passen erg mooi bij het geheel.

Zou u uw kennissen en familieleden aanbevelen om zaken te doen met Janse Geveltechniek bv
Ja absoluut! De studio's waar Janse Geveltechniek bv de kozijnen, schuifpuien en deuren heeft geplaatst zijn het gehele jaar te huur. U kunt informatie inwinnen en reserveren via : www.fewo-direkt.de / nr. 2424686

Foto's