Lekker even uit de zon

Geniet met een hapje en een drankje onder een mooi knikarmscherm

Producten > Overzicht producten

Onze producten

Janse Geveltechniek bv levert en plaatst alleen hoogwaardige producten. Samen met onze leveranciers kijken wij naar deze producten voordat wij ze gaan verkopen. Niet alle producten op de Nederlandse markt zijn geschikt voor de provincie Zeeland. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar met het Zeeuwse zoute klimaat moeten de producten die hele dagen aan de buitenlucht worden bloodgesteld een andere behandeling hebben genoten als producten in bijvoorbeeld Groningen. 

Om een aantal voorbeelden te noemen; naast onze standaard rolluiken bieden wij Extrusie rolluiken aan. Deze rolluiken zijn van dikker materiaal gemaakt en hebben een betere lak. Oxidatie is nagenoeg uitgesloten op deze producten. 

Hetzelfde geldt voor onze terrasoverkappingen. De robuuste coating, die elektrolytisch op een voorbehandeld aluminium oppervlak wordt aangebracht om zo een hoogwaardige hechting te garanderen past perfect bij onze wensen.

Hiernaast kunt u een keuze maken uit ons ruime gamma. Mocht u nu opzoek zijn naar een product maar dit niet tegenkomen op onze website, neem dan contact op met een van onze vestigingen.