Lekker even uit de zon

Geniet met een hapje en een drankje onder een mooi knikarmscherm

Nieuws > Actueel nieuws

Actueel nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws én aanbiedingen van Janse Geveltechniek BV.Bedrijfssluiting feestdagen

Met de feestdagen in het vooruitzicht informeren we u alvast over het volgende:

Vanaf donderdag 21 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024 zijn wij gesloten.

Wij wensen u fijne en gezellige feestdagen en een goed en gezond 2024 toe!! En staan in het nieuwe jaar weer graag voor u klaar.
Solar Rolluiken

Solar rolluiken hebben een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur.


Schüco kozijnen

Voordelen Schuco living variant

Schüco LivIng - De nieuwe systeemgeneratie voor toekomstgerichte ramen van kunststof

Het kunststof systeem Schüco LivIng is een innovatief 7-kamersysteem dat dankzij de toegepaste Twin-systeemtechnologie zowel met aanslagdichting als met middendichting kan worden uitgevoerd.

In combinatie met midden-dichting behaalt het systeem Passivhaus-niveau conform ift Rosenheim. Maar ook met aanslagdichting staat het systeem garant voor onovertroffen thermische isolatie en smalle aanzichtbreedten.

 

In het Schüco LivIng raamsysteem werd de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd.

 

Doordat er elastisch, lasbaar materiaal wordt gebruikt, wordt de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam verbeterd en krijgt men tegelijkertijd een gesloten, visueel aantrekkelijke hoek zonder harde afdichtingshoeken te zien. Het duurzame, milieuvriendelijke materiaal behoudt tijdens de volledige gebruiksduur zijn hoge afdichtingskwaliteit.

De witte profielen van het Schüco LivIng-systeem worden met moderne zilvergrijze afdichtingen geleverd, de van folie voorziene profielen met zwarte afdichtingen.

 

Steel look aluminium kozijnen Bent u op zoek naar een exclusieve look voor uw woning? Dan zijn aluminium kozijnen met een steel look coating wellicht iets voor u. Aluminium kozijnen hebben slanke en strakke profielen. Dit geeft de woning een luxe stoere uitstraling. Aluminium kozijnen hebben alle voordelen van kunststof kozijnen. Onderhoudsvrij, sterk, inbraakwerend en hebben een zeer lange levensduur.  


Downloads

Downloaden 1,4 Mb

Onze brede keuze in terrasoverkappingen

 


Downloads

Product catalogus terrasoverkappingen 2021Openslaande garagedeuren

De Enigste openslaande deur in Zeeland waarbij deur en kozijn geisoleerd zijn!!!

Het beste op het gebied van openslaande garagedeuren is zonder twijfel de AW40-2. De AW40-2 is de deur met eindeloze mogelijkheden.

U kunt zelfs uw eigen deur ontwerpen!

Met een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kozijn en dorpel en een stabiele volledig geïsoleerde 40 mm deurvulling, bent u verzekerd van het beste op het gebied van openslaande (garage-)deuren. De rijke standaarduitrusting is omvangrijk en de deur is uit te voeren met interessante opties.

Verschillende kozijntypen, waaronder ook te voorzien van aanslag

Ook leverbaar in kleur combinaties, bijvoorbeeld kozijn in afwijkende kleur van deuren