Lekker even uit de zon

Geniet met een hapje en een drankje onder een mooi knikarmscherm

Nieuws > Actueel nieuws

Actueel nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws én aanbiedingen van Janse Geveltechniek BV.Feestdagen

Geachte klant,

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u (nogmaals) van dienst te mogen zijn.

Janse Geveltechniek BV blikt graag even met u vooruit op het nieuwe jaar waarin wij voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden en met name klachtenafhandeling sneller op te pakken. Het afgelopen jaar was een zeer druk jaar met mooie en grote opdrachten. Helaas bleef daardoor een klacht of kleine aanpassing van een product wel eens ( te lang) liggen. Hieraan gaan wij in 2019 werken.

Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij vanaf 21 december tot en met 5 januari gesloten zijn. Vanaf maandag 7 januari staan wij en onze medewerkers weer graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Janse Geveltechniek bv

Willem Janse & Conny Wisse


Rolluikenactie

  • Bij aanschaf van een CD 942 rolluik met een Somfy Ilmo motor incl. draaischakelaar krijgt u een Somfy Oximo motor met afstandsbediening voor dezelfde prijs!!!
  • Tevens ontvangt u bij aankoop van 2 rolluiken of meer een Somfy Connexoon t.w.v. 169,- Gratis.

 Herstactie Stobag Pergolino

Van 01 oktober t/m 30 november Herfstactie op de STOBAG Pergolino.

Bij aanschaf van een Pergolino P3500 ontvangt u in de actieperiode maar liefst 20% korting . Tevens ontvangt u na montage een heerlijke doos wijn. Zo kunt u meteen een toost uitbrengen met familie en vrienden. 

 

De Pergolino zonwering van Stobag is de ideale terras zonwering om u te beschermen tegen zon en regen, voor zowel de particuliere als de horeca sector. Moderne subtiele staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie. De Pergolino zonwering van Stobag blijft overeind waar traditionele zonwering bij wind en regen opgeruimd moet worden.

Door deze constructie zijn ook grote afmetingen mogelijk. 

Het in de dragers geïntegreerde gasveermechanisme zorgt dat het doek in elke positie optimaal gespannen wordt. Speciaal voor hogere windbelasting kan de voorlijst vergrendeld worden en het doek nog strakker worden aangespannen.

Dit scherm wordt standaard elektrisch bediend door middel van een Somfy motor. 

 


Downloads

Stobag Pergolino Herfstactie voorwaarden 226,6 KbZomeractie CASABOX KNIKARMSCHERM

* STOBAG CASABOX knikarmscherm
* Cassette scherm ( dichte bak)...
* Ruime keuze uit frame en doekkleuren
* Incl. Somfy IO motor met afstandsbediening
* Aflevering in Zeeland ( excl. montage)

3500x2000 € 1338,-
3500x2500 € 1404,-
4000x2500 € 1474,-
4000x3000 € 1566,-
4500x2500 € 1543,-
4500x3000 € 1639,-
5000x2500 € 1611,-
5000x3000 € 1712,-

Montage in Zeeland ook mogelijk € 464,- per scherm

Productinformatie
De CASABOX is een slank cassettescherm in een tijdloos elegant design. Het is bijzonder geschikt als zonwering voor kleine tot middelgrote oppervlakken, zoals op balkons en terrassen. Door de strakke lijnen van de cassette, die naar keuze in een hoekige of afgeronde vorm verkrijgbaar is, wordt het zonnescherm harmonieus in de architectuur opgenomen - ook als vormgevend element. Het nauwsluitende uitvalprofiel beschermt het doek en de scharnierarmen tegen neerslag en vuil.

Een lange levensduur is dus gegarandeerd. Twee consoles aan de buitenkanten zorgen voor een eenvoudige en tijdbesparende montage aan de muur, het plafond of aan daksparren. De hellingshoek kan vrij ingesteld worden.

 


Ultraline terrasoverkapping *****

 Ultraline® maakt buitenwonen compleet!

Ultraline overkapping

  • Uniek design, geen afschot in uw overkapping.
  • Grote overspanning tussen de staanders mogelijk.
  • 3 Standaard structuurlakken.
  • 15 jaar garantie.
  • 8 mm veiligheidsglas.
  • Stalen fundering ankers met grondplaat.
  • Makkelijk uit te bouwen tot wintertuin.
  • Hoge dak last constructie door extra sterke profielen.

De Ultraline is een unieke overkapping net een stoer en modern uiterlijk. De Ultraline heeft vele opties, een vlak design met een geintegreerde waterafvoer, is gemaakt van het beste aluminium en voorzien van veiligheidsglas op het dak. Met deze overkapping weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten.

15 jaar garantie

25 jaar Janse Geveltechniek bv

Nog een paar weken en dan is het zover.....

Het 25-jarig jubileum van Janse Geveltechniek bv.

Dit laten wij uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan, maar zullen we vieren met leveranciers, collega's en klanten. Spectaculaire opening vernieuwde showroom, vele acties en een nieuwe manier van beleven..... dat laatste houden we nog even geheim!

Zorg dat u de website goed in de gaten houdt.


Nieuwe vestiging

Vanaf juni 2016 start Janse Geveltechniek bv met een derde verkooppunt in Nederland.

Naast twee succesvolle vestigingen in Zeeland zal deze derde vestiging in Heeten ( Overijssel) gevestigd worden.

De kracht van Janse Geveltechniek bv is klein beginnen en uitgroeien tot iets onmisbaars.In Heeten zal dit ook de formule worden.

In Heeten zal de scepter gezwaaid worden door Walter Tijs.

Walter is een zelfstandige monteur, die met zijn bedrijf BSH, zich gespecialiseerd heeft in de montage van garagedeuren. Echter krijgt hij steeds vaker de vraag naar kunststof kozijnen en terrasoverkappingen. Dit laatste sluit perfect aan bij zijn huidige werkzaamheden.

Door de aanhoudende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten voor de woningbouw hebben wij samen met Walter besloten Janse Geveltechniek Heeten in het leven te roepen.

Bij Janse Geveltechniek Heeten bv kunt u terecht voor kunststof kozijnen, terrasoverkappingen en garagedeuren.

 

Janse Geveltechniek Heeten bv

Hordelmansweg 22

8111 AM Heeten

T. 0646440645

walter@jansegeveltechniek.nl 

 

Openslaande garagedeuren

De Enigste openslaande deur in Zeeland waarbij deur en kozijn geisoleerd zijn!!!

Het beste op het gebied van openslaande garagedeuren is zonder twijfel de AW40-2. De AW40-2 is de deur met eindeloze mogelijkheden.

U kunt zelfs uw eigen deur ontwerpen!

Met een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kozijn en dorpel en een stabiele volledig geïsoleerde 40 mm deurvulling, bent u verzekerd van het beste op het gebied van openslaande (garage-)deuren. De rijke standaarduitrusting is omvangrijk en de deur is uit te voeren met interessante opties.

Verschillende kozijntypen, waaronder ook te voorzien van aanslag

Ook leverbaar in kleur combinaties, bijvoorbeeld kozijn in afwijkende kleur van deuren
1 vast nummer

Vanaf heden zijn wij te bereiken onder het vaste nummer 0118460025

1 vast nummer voor al onze klanten, makkelijker kunnen wij het niet maken!!
Vestiging Oostburg

Vestiging Oostburg


Vanaf zaterdag 31 december 2016 zal de vestiging aan de Neringweg 9 in Oostburg worden gesloten. Wij hebben op deze lokatie de afgelopen 9 jaar in Oostburg en omstreken zeer veel klanten mogen verwelkomen.

De afgelopen jaren is echter gebleken dat de komst naar de showroom aan het afnemen is. We hebben een grote klantenkring die erg veel mond op mond reclame uiten. Hierdoor is de komst naar de showroom ook niet meer echt nodig. Nieuwe klanten weten exact welke producten ze willen.

Omdat we zelf in het begin twijfelden aan deze keuze hebben we aan vele nieuwe maar ook aan bestaande klanten gevraagd wat ze van deze stap vonden. De neuzen wezen eigenlijk allemaal dezelfde kant op. De naam Janse Geveltechniek is een begrip geworden in Zeeuws Vlaanderen en dat hangt niet af van een showroom in Oostburg.

Wij zullen dan ook zeker niet uit het straatbeeld verdwijnen. En mochten klanten toch graag om een bakje koffie komen of toch nog even een producten willen bekijken, dan zijn ze van harte welkom in de showroom in Vlissingen.