Terrado

Ledverlichting voor maar € 1,- bij aankoop van een Stobag Terrado

Nieuws > Actueel nieuws

Actueel nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws én aanbiedingen van Janse Geveltechniek BV.Solar Screens

Deze screen heeft een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht (daglicht) omzet in zonne-energie en deze vervolgens opslaat in de batterij. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén bedrading en géén doorvoer in de muur. Enkel extra gebruiks- en montagegemak. Aangezien stroom geen issue meer is bespaart u zelfs dubbel op energie. Door de bekroonde ritstechniek i.c.m. de unieke samenstelling van het screendoek kunt u in zowel de zomer als winter rekenen op een isolerende werking. Uit te rusten met een afgeschuinde of vierkante kast 105, de standaard (45 mm) of smalle XS (35mm) geleider én een ruime keuze aan standaard kleuren. Zo is de SolidScreen Solar naar uw eigen keuze samen te stellen.
Solar Rolluiken

Solar rolluiken hebben een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur.


Schüco kozijnen

Voordelen Schuco living variant

Schüco LivIng - De nieuwe systeemgeneratie voor toekomstgerichte ramen van kunststof

Het kunststof systeem Schüco LivIng is een innovatief 7-kamersysteem dat dankzij de toegepaste Twin-systeemtechnologie zowel met aanslagdichting als met middendichting kan worden uitgevoerd.

In combinatie met midden-dichting behaalt het systeem Passivhaus-niveau conform ift Rosenheim. Maar ook met aanslagdichting staat het systeem garant voor onovertroffen thermische isolatie en smalle aanzichtbreedten.

 

In het Schüco LivIng raamsysteem werd de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd.

 

Doordat er elastisch, lasbaar materiaal wordt gebruikt, wordt de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam verbeterd en krijgt men tegelijkertijd een gesloten, visueel aantrekkelijke hoek zonder harde afdichtingshoeken te zien. Het duurzame, milieuvriendelijke materiaal behoudt tijdens de volledige gebruiksduur zijn hoge afdichtingskwaliteit.

De witte profielen van het Schüco LivIng-systeem worden met moderne zilvergrijze afdichtingen geleverd, de van folie voorziene profielen met zwarte afdichtingen.

 

Steel look aluminium kozijnen Bent u op zoek naar een exclusieve look voor uw woning? Dan zijn aluminium kozijnen met een steel look coating wellicht iets voor u. Aluminium kozijnen hebben slanke en strakke profielen. Dit geeft de woning een luxe stoere uitstraling. Aluminium kozijnen hebben alle voordelen van kunststof kozijnen. Onderhoudsvrij, sterk, inbraakwerend en hebben een zeer lange levensduur.  


Downloads

Downloaden 1,4 Mb

Coronavirus COVID-19 - maart 2021

CORONAVIRUS COVID-19

We bevinden ons in woelige tijden, iedereen ondervind de gevolgen van het Coronavirus en de maatregelen die momenteel genomen worden.

Bij Janse Geveltechniek bv heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. 

Wij kunnen ons voorstellen dat deze verscherpte maatregelen bij u tot vragen leidt. Onderstaand leggen wij onze maatregelen aan u uit.

 

Klantenbezoeken

Voor zolang de regering het toelaat gaan de  bezoeken/inmeetafspraken/ montage afspraken bij onze klanten door.

Showroom

Ook de showroom zal geopend blijven. Wel met een aantal regels:

- Maak vooraf een afspraak

- Blijf bij klachten thuis, kom niet naar binnen maar stuur een mail

- Houd 1,5 meter afstand van onze showroommedewerker

- Kom met maximaal 2 personen

- Was bij binnenkomst uw handen

- Draag indien gewenst een mondkapje

Voor het aanvragen van een offerte gaat onze voorkeur uit naar mailcontact, bij vragen schroom niet ons even te bellen.

 

Montage

Wij proberen alle orders op de afgesproken data's bij u te komen plaatsen, het is echter wel zo dat er bepaalde producten uit het buitenland komen, zodra de grenzen dicht gaan kunnen we niet meer aan nieuwe producten komen. Door het sluiten van verschillende fabriekshallen door besmette personeelsleden lopen de uitleveringen achter, waardoor levertijden ontzettend op gaan lopen, niemand kan hier iets aan doen, we vragen dan ook om uw begrip.

Natuurlijk lopen de zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip voor de huidige situatie.

 

Tot slot

Wensen wij u een goede gezondheid toe!! Zorg goed voor u zelf en voor anderen.

Janse Geveltechniek bv blijft hard werken om u nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor vragen, aan- en opmerkingen kunt u ons altijd bereiken.Onze brede keuze in terrasoverkappingen

 


Downloads

Product catalogus terrasoverkappingen 2021Openslaande garagedeuren

De Enigste openslaande deur in Zeeland waarbij deur en kozijn geisoleerd zijn!!!

Het beste op het gebied van openslaande garagedeuren is zonder twijfel de AW40-2. De AW40-2 is de deur met eindeloze mogelijkheden.

U kunt zelfs uw eigen deur ontwerpen!

Met een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kozijn en dorpel en een stabiele volledig geïsoleerde 40 mm deurvulling, bent u verzekerd van het beste op het gebied van openslaande (garage-)deuren. De rijke standaarduitrusting is omvangrijk en de deur is uit te voeren met interessante opties.

Verschillende kozijntypen, waaronder ook te voorzien van aanslag

Ook leverbaar in kleur combinaties, bijvoorbeeld kozijn in afwijkende kleur van deuren