Binnenzonwering speciaal voor kunststof kozijnen

Een plissé gordijn speciaal voor uw kunststof kozijnen?

Kozijnen, garagedeuren, rolluiken, knikarmschermen - Familie Boone,Kapelle, Zuid Beveland

Hoe bent u aan Janse Geveltechniek bv gekomen
We zijn via de mond tot mond reclame bij Janse Geveltechniek gekomen. Familie had een garagepoort laten plaatsen.

Hoe vond u het advies wat u kreeg gedurende de periode totdat u tot de uiteindelijke koop bent overgegaan?
Omdat we meer dan alleen een goed kozijn zochten, moesten we een leverancier zien te vinden die ons wilde en kon begeleiden naar een goed eindresultaat. Onze woning heeft de status, gemeentelijk monument. De monumentale status moest tijdens de renovatie/verbouw gerespecteerd worden. Een traject met veel partijen vergt veel overleg, levert veel meningen op en een ieder zet zich in voor zijn eigen discipline. Van monumentencommissie tot (kozijnen-)leverancier van aannemer tot architect en van welstand tot wijzelf als uiteindelijke bewoners, ieder ging voor een optimaal resultaat op zijn vakgebied. De voorbereidingsfase werd een jaar van veelvuldig overleg waarin Janse Geveltechniek intensief betrokken is geweest.

Bent u tevreden over het eindresultaat?
Een persoonlijk advies door een praktisch ingestelde verkoopadviseur spreekt ons erg aan. Dit hebben we in het team “Conny en Willem” ook gevonden. Doordat we veelvuldig overleg hebben gevoerd kenden zijn onze wensen en zien wij deze nu in vervulling gaan. Onze woning is nog niet klaar, maar wind en water dicht. Tussen aannemer Oostdijk en Janse Geveltechniek ontstond een goede chemie. Achteraf bleek dit dé weg naar een goed resultaat. Als de voorbereidingen niet juist zijn is het netjes aanbrengen van de kozijnen een onmogelijke opdracht. De afwerkingsfase is ingezet, de puntjes op de í wordt aan gewerkt. We hebben vertrouwen in het eindresultaat en zullen na de oplevering onze tevredenheid melden de site!

Zou u uw kennissen en familieleden aanbevelen om zaken te doen met Janse Geveltechniek bv
Ja, wij hebben in een periode waarin wij veel van onszelf hebben gevraagd, ook heel veel van anderen verwacht. Deze verwachtingen niet te schaden vergt veel inzet.

Foto's