Garagedeuren

Een Sectionaal garagedeur of toch liever openslaande garagedeuren

Nieuws > Actueel nieuws

Actueel nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws én aanbiedingen van Janse Geveltechniek BV.Gewijzigde openingstijden Pinksteren

Maandag 21 mei zijn wij gesloten

 

 
Openslaande garagedeuren

De Enigste openslaande deur in Zeeland waarbij deur en kozijn geisoleerd zijn!!!

Het beste op het gebied van openslaande garagedeuren is zonder twijfel de AW40-2. De AW40-2 is de deur met eindeloze mogelijkheden.

U kunt zelfs uw eigen deur ontwerpen!

Met een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kozijn en dorpel en een stabiele volledig geïsoleerde 40 mm deurvulling, bent u verzekerd van het beste op het gebied van openslaande (garage-)deuren. De rijke standaarduitrusting is omvangrijk en de deur is uit te voeren met interessante opties.

Verschillende kozijntypen, waaronder ook te voorzien van aanslag

Ook leverbaar in kleur combinaties, bijvoorbeeld kozijn in afwijkende kleur van deuren
Laat muggen en vliegen buiten!

Van maandag 26-06 t/m maandag 31-07 krijgt u bij aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen gratis inzethorren. Hiermee geniet u optimaal van uw nieuwe kozijnen in draai of kiepstand terwijl de muggen en vliegen buiten bljven.

U wilt dit toch ook graag? Kom naar onze showroom of neem telefonisch / per mail contact met ons op. dan zorgen wij voor de rest!
25 jaar Janse Geveltechniek bv

Nog een paar weken en dan is het zover.....

Het 25-jarig jubileum van Janse Geveltechniek bv.

Dit laten wij uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan, maar zullen we vieren met leveranciers, collega's en klanten. Spectaculaire opening vernieuwde showroom, vele acties en een nieuwe manier van beleven..... dat laatste houden we nog even geheim!

Zorg dat u de website goed in de gaten houdt.


Ultraline terrasoverkapping *****

 Ultraline® maakt buitenwonen compleet!

Ultraline overkapping

  • Uniek design, geen afschot in uw overkapping.
  • Grote overspanning tussen de staanders mogelijk.
  • 3 Standaard structuurlakken.
  • 15 jaar garantie.
  • 8 mm veiligheidsglas.
  • Stalen fundering ankers met grondplaat.
  • Makkelijk uit te bouwen tot wintertuin.
  • Hoge dak last constructie door extra sterke profielen.

De Ultraline is een unieke overkapping net een stoer en modern uiterlijk. De Ultraline heeft vele opties, een vlak design met een geintegreerde waterafvoer, is gemaakt van het beste aluminium en voorzien van veiligheidsglas op het dak. Met deze overkapping weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten.

15 jaar garantieVoorjaarsbrochure 2017

Bekijk onze Stobag voorjaarsbrochure door op onderstaande link te klikken. U krijgt hierdoor een goed beeld van de producten en de mogelijkheden.

Een groot deel van deze producten zijn terug te vinden in onze showroom.

 

http://online.pubhtml5.com/owwb/kfqg/

 Nieuwe vestiging

Vanaf juni 2016 start Janse Geveltechniek bv met een derde verkooppunt in Nederland.

Naast twee succesvolle vestigingen in Zeeland zal deze derde vestiging in Heeten ( Overijssel) gevestigd worden.

De kracht van Janse Geveltechniek bv is klein beginnen en uitgroeien tot iets onmisbaars.In Heeten zal dit ook de formule worden.

In Heeten zal de scepter gezwaaid worden door Walter Tijs.

Walter is een zelfstandige monteur, die met zijn bedrijf BSH, zich gespecialiseerd heeft in de montage van garagedeuren. Echter krijgt hij steeds vaker de vraag naar kunststof kozijnen en terrasoverkappingen. Dit laatste sluit perfect aan bij zijn huidige werkzaamheden.

Door de aanhoudende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten voor de woningbouw hebben wij samen met Walter besloten Janse Geveltechniek Heeten in het leven te roepen.

Bij Janse Geveltechniek Heeten bv kunt u terecht voor kunststof kozijnen, terrasoverkappingen en garagedeuren.

 

Janse Geveltechniek Heeten bv

Hordelmansweg 22

8111 AM Heeten

T. 0646440645

walter@jansegeveltechniek.nl 

 

1 vast nummer

Vanaf heden zijn wij te bereiken onder het vaste nummer 0118460025

1 vast nummer voor al onze klanten, makkelijker kunnen wij het niet maken!!
Vestiging Oostburg

Vestiging Oostburg


Vanaf zaterdag 31 december 2016 zal de vestiging aan de Neringweg 9 in Oostburg worden gesloten. Wij hebben op deze lokatie de afgelopen 9 jaar in Oostburg en omstreken zeer veel klanten mogen verwelkomen.

De afgelopen jaren is echter gebleken dat de komst naar de showroom aan het afnemen is. We hebben een grote klantenkring die erg veel mond op mond reclame uiten. Hierdoor is de komst naar de showroom ook niet meer echt nodig. Nieuwe klanten weten exact welke producten ze willen.

Omdat we zelf in het begin twijfelden aan deze keuze hebben we aan vele nieuwe maar ook aan bestaande klanten gevraagd wat ze van deze stap vonden. De neuzen wezen eigenlijk allemaal dezelfde kant op. De naam Janse Geveltechniek is een begrip geworden in Zeeuws Vlaanderen en dat hangt niet af van een showroom in Oostburg.

Wij zullen dan ook zeker niet uit het straatbeeld verdwijnen. En mochten klanten toch graag om een bakje koffie komen of toch nog even een producten willen bekijken, dan zijn ze van harte welkom in de showroom in Vlissingen.