Garagedeuren

Een Sectionaal garagedeur of toch liever openslaande garagedeuren

Showroom > Vestiging Oostburg

Vestiging Oostburg

Vanaf zaterdag 31 december 2016 zal de vestiging aan de Neringweg 9 in Oostburg worden gesloten. Wij hebben op deze lokatie de afgelopen 9 jaar in Oostburg en omstreken zeer veel klanten mogen verwelkomen.

De afgelopen jaren is echter gebleken dat de komst naar de showroom aan het afnemen is. We hebben een grote klantenkring die erg veel mond op mond reclame uiten. Hierdoor is de komst naar de showroom ook niet meer echt nodig. Nieuwe klanten weten exact welke producten ze willen.

Omdat we zelf in het begin twijfelden aan deze keuze hebben we aan vele nieuwe maar ook aan bestaande klanten gevraagd wat ze van deze stap vonden. De neuzen wezen eigenlijk allemaal dezelfde kant op. De naam Janse Geveltechniek is een begrip geworden in Zeeuws Vlaanderen en dat hangt niet af van een showroom in Oostburg.

Wij zullen dan ook zeker niet uit het straatbeeld verdwijnen. En mochten klanten toch graag om een bakje koffie komen of toch nog even een producten willen bekijken, dan zijn ze van harte welkom in de showroom in Vlissingen.


Bel mij terug

Wilt u ons iets vragen of wilt u een afspraak maken? Wij bellen u graag terug.